Interpretació remota

Quan no podem compartir el mateix espai físic, la interpretació remota és una bona alternativa. Molts esdeveniments han passat a format online arran del confinament, però la realitat és que té clars avantatges per als clients:

arriba a un públic molt més ampli

no requereix viatges: estalvia temps als ponents i al públic

redueix el cost dels esdeveniments

redueix emissions de CO2

afavoreix la creació de continguts digitals

Més avantatges

Els actes online alimenten webs i canals de YouTube de les empreses, i reforcen la seva presència digital i en xarxes socials. Amb un cost modest (la interpretació), permeten arribar a mercats molt més amplis i distants. I no és el mateix convèncer un metge tanqui la seva consulta tres dies per viatjar a Barcelona per a un congrés (amb el cost econòmic, familiar i de desgast que representa), que aconseguir que es connecti des del seu hospital a una conferència de dues hores de durada.

Arriba a tothom

Estalvia temps

Crea rellevància

Redueix la petjada de carboni

Alguns exemples pràctics

Amplia horitzonts

Les estratègies de comercialització i de comunicació de les empreses han canviat radicalment gràcies als actes en línia. Amb un cost marginal (el de la interpretació), poden arribar a mercats que abans -quan requerien la presència física dels possibles interessats- eren inabastables.

Fa viables molts actes

Moltes conferències altament especialitzades que no serien viables en format presencial per la dificultat de reunir prou persones interessades en un mateix lloc, ara resulten viables en línia.

Món editorial

Les editorials ja no han d’esperar que els autors desembarquin a la nostra ciutat en les seves gires promocionals. Poden entrevistar-los en el moment idoni (per exemple, coincidint amb la publicació de la traducció de la seva obra), organitzar actes amb llibreries de diferents ciutats, amb escoles de ciutats disperses, etc.

Arriba més lluny

Els divulgadors tenen avui la possibilitat d’arribar fàcilment a tots aquells que cauen lluny de la gran ciutat, on se solen concentrar els principals esdeveniments. Així, metges i pacients accedeixen a xerrades especialitzades sense moure’s de casa; o astrònoms aficionats que resideixen en llocs remots a la recerca de cels nets per contemplar, no es perden les conferències d’experts mundials que costaria reunir en un únic espai.

Escriu-nos

si tens un projecte!

hola@equipdinterprets.com