Política de privacitat ​

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: EQUIP D’INTÈRPRETS SLU

Finalitat: Prestació de serveis online. Gestió de usuaris web. Comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis.

Legitimació: Consentiment exprés i interès legítim.

Destinatari: No es cedeixen dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a les clàusules annexes que es detallen tot seguit:

A EQUIP D’INTERPRETS SLU  treballem per oferir-te, a través dels nostres productes i serveis, la millor experiència possible. En alguns casos, cal obtenir informació per aconseguir-ho. Ens importa la teva privacitat i creiem que hem de ser transparents al respecte.

Per això, i a efectes del previst al REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (en endavant, “RGPD”), relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i a la LLEI 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (en endavant, “LSSI”, EQUIP D’INTERPRETS SLU informa l’usuari que, com a responsable del tractament, incorporarà les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris a un fitxer automatitzat.

El nostre compromís comença per explicar-te el següent:

 • Recollim les teves dades per millorar la teva experiència d’usuari, atenent els teus interessos i necessitats.
 • Som transparents amb relació a les dades que obtenim sobre tu i la raó per la qual ho fem.
 • La nostra intenció és oferir-te la millor experiència possible. Per això, quan utilitzem la teva informació personal, ho fem sempre complint la normativa i, quan sigui necessari, sol·licitarem el teu consentiment.
 • Entenem que les teves dades et pertanyen. Per tant, si decideixes no autoritzar-nos a processar-les pots sol·licitar que deixem de tractar-les.
 • La nostra prioritat consisteix a garantir la teva seguretat i tractar les teves dades d’acord amb la normativa europea.

Si desitges obtenir més informació sobre el tractament de les teves dades, consulta els diferents apartats de la política de privacitat que es troben a continuació:

 

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Identitat: EQUIP D’INTERPRETS SLU

Domicili social: PL. SOLER I CARBONELL 18 5è, 08800 VILANOVA I LA GELTRÚ

C.I.F. nº: B64142904

E-mail: mgmt@equipdinterprets.com

EQUIP D’INTÈRPRETS SLU ha designat un Delegat de Protecció de Dades o una persona de contacte interna dins la seva organització. Si desitges fer una consulta amb relació al tractament de les teves dades personals, pots posar-te en contacte amb ell mitjançant el correu mgmt@equipdinterprets.com

 

Quines dades personals recopilem?

Les dades personals que l’usuari pot arribar a proporcionar:

 • Nom, adreça i data de naixement.
 • Número de telèfon i adreça de correu electrònic.
 • Ubicació.
 • Informació relativa a pagaments i devolucions.
 • Adreça IP, data i hora en què has accedit als nostres serveis, navegador d’internet que utilitzes i dades sobre el sistema operatiu del dispositiu.
 • Qualsevol altra informació o dades que decideixis compartir amb nosaltres.

En alguns casos, és obligatori emplenar el formulari de registre per accedir i gaudir de determinats serveis oferts a la web; així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o participar a qualsevol de les promocions en les quals es demanin dades de caràcter personal.

 

Per què i per a què tractem les teves dades?

A EQUIP D’INTÈRPRETS SLU tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb les següents finalitats:

 • Gestionar comandes o contractar algun dels nostres serveis, sigui online o a espais físics.
 • Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin.
 • Desenvolupar accions comercials i realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l’usuari, així com la gestió dels serveis oferts a través del lloc web i les tasques d’informació. Podem realitzar valoracions automàtiques, i realitzar tasques d’obtenció de perfils i de segmentació dels clients per personalitzar-ne el tractament conforme a les seves característiques i necessitats, i millorar-ne l’experiència en línia.
 • Desenvolupar i gestionar concursos, sortejos o d’altres activitats promocionals que es puguin organitzar.
 • En alguns casos, caldrà facilitar informació a les Autoritats o a terceres empreses per motius d’auditoria, així com manejar dades personals de factures, contractes i documents per respondre a reclamacions de clients o de les Administracions Públiques.

T’informem que les dades personals que s’obtinguin com a conseqüència del teu registre com a usuari formaran part del Registre d’Activitats i operacions de Tractament (RAT), que s’actualitzarà periòdicament d’acord amb el que estableix el RGPD.

 

Quina és la legitimació pel tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades pot fonamentar-se en les següents bases legals:

 • Consentiment de l’interessat per a la contractació de serveis i productes, pels formularis de contacte, les sol·licituds d’informació o alta a butlletins electrònics.
 • Interès legítim pel tractament de dades dels nostres clients en accions de màrqueting directe, i consentiment exprés de l’interessat per tot el que fa a les valoracions automàtiques i elaboració de perfils.
 • Compliment d’obligacions legals per prevenció del frau, comunicació amb Autoritats públiques i reclamacions de tercers.

 

Quant de temps conservem les teves dades?

El tractament de les dades amb les finalitats descrites es mantindrà durant el temps necessari per complir amb la finalitat de la seva recollida (per exemple, mentre duri la relació comercial), així com per complir les obligacions legals que es derivin del tractament de les dades.

 

A quins destinataris es comuniquen les teves dades?

En alguns casos, només quan sigui necessari, EQUIP D’INTÈRPRETS SLU proporcionarà dades dels usuaris a tercers. No obstant això, mai no es vendran les dades a tercers. Els proveïdors de serveis externs (per exemple, intèrprets, traductors, proveïdors de pagament o empreses de repartiment amb qui EQUIP D’INTÈRPRETS SLU treballi) poden utilitzar les dades per proporcionar els serveis corresponents. No obstant, no utilitzaran la informació per finalitats pròpies o ni per cedir-la a tercers.

EQUIP D’INTÈRPRETS SLU procura garantir la seguretat de les dades personals quan s’envien fora de l’empresa i s’assegura que els tercers proveïdors del servei respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per protegir les dades personals. Aquests tercers tenen l’obligació de garantir que la informació es tracti conforme amb la normativa de privacitat de dades.

En alguns casos, la llei pot exigir que es revelin dades personals a organismes públics o altres. Només revelarem la informació estrictament necessària per al compliment d’aquestes obligacions legals.

Les dades personals obtingudes també podran ser compartides amb altres empreses del grup.

 

On s’emmagatzemen les teves dades?

Amb caràcter general, les dades s’emmagatzemen dins la UE. Les dades que s’envien a tercers que no pertanyen a la UE, ens assegurarem que ofereixin un nivell de protecció suficient (i, per exemple, que comptin  amb Normes Corporatives Vinculants (BCR)).

 

Quins drets t’assisteixen i com pots exercir-los?

Pots adreçar les teves comunicacions i exercir els teus drets mitjançant una petició al correu electrònic:

mgmt@equipdinterprets.com

En virtut del que estableix el RGPD, pots sol·licitar:

 • Dret d’accés: pots demanar informació sobre quines dades personals tenim sobre tu.
 • Dret de rectificació: pots comunicar qualsevol canvi a les teves dades personals.
 • Dret de supressió i dret a l’oblit: pots sol·licitar l’eliminació previ bloqueig de les dades personals.
 • Dret de limitació al tractament: suposa la restricció del tractament de les dades personals.
 • Dret d’oposició: pots retirar el consentiment del tractament de les dades, oposar-te a que es continuïn tractant.
 • Dret a la portabilitat: en alguns casos, pots demanar una còpia de les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, per a la seva transmissió a un altre responsable.
 • Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: pots demanar que no es prenguin decisions basades únicament en el tractament automatitzat, incloent-hi l’elaboració de perfils, que produeixin efectes jurídics o t’afectin significativament.

En alguns casos, es podrà rebutjar la sol·licitud si demanes que s’eliminin dades necessàries per al compliment d’obligacions legals.

Així mateix, si tens alguna queixa sobre el tractament de les dades, pots presentar una reclamació a l’autoritat de protecció de dades.

 

Qui és el responsable de l’exactitud i veracitat de les dades facilitades?

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a EQUIP D’INTÈRPRETS SLU de qualsevol responsabilitat al respecte. L’usuari garanteix i respon, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es compromet a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de registre o subscripció. EQUIP D’INTÈRPRETS SLU es reserva el dret de finalitzar els serveis contractats que s’haguessin acordat amb qualsevol usuari, en cas que les dades que hagi facilitat siguin falses, incompletes, inexactes o no estiguin actualitzades.

EQUIP D’INTÈRPRETS SLU no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d’elaboració pròpia i de les que s’indiqui una altra font. Tampoc assumeix cap responsabilitat pel que fa a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l’ús d’aquesta informació.

EQUIP D’INTÈRPRETS SLU es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web, i també a limitar o no permetre l’accés a aquesta informació. S’exonera a EQUIP D’INTÈRPRETS SLU de qualsevol responsabilitat enfront a qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació facilitada per EQUIP D’INTÈRPRETS SLU sempre que procedeixi de fonts alienes.

Així mateix, l’usuari certifica que és més gran de 14 anys i que posseeix la capacitat legal necessària per a la prestació del consentiment respecte al tractament de les seves dades de caràcter personal.

 

Com tractem les dades personals dels menors d’edat?

En principi, els nostres serveis no van adreçats específicament a menors d’edat. No obstant això, en el cas que algun d’ells s’adrecés a menors de catorze anys, de conformitat amb l’article 8 del RGPD i l’article 7 de la LO 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), EQUIP D’INTÈRPRETS SLU exigirà el consentiment vàlid, lliure, inequívoc, específic i informat dels tutors legals per tractar les dades personals dels menors. En aquest cas, s’exigirà el DNI o altra forma d’identificació de qui presti el consentiment.

En el cas de majors de catorze anys, podrà procedir-se al tractament de les dades amb el consentiment de l’usuari, exceptuant aquells casos en els quals la Llei exigeixi l’assistència dels titulars de la pàtria potestat o tutela.

 

Quines mesures de seguretat apliquem per protegir les teves dades personals?

EQUIP D’INTÈRPRETS SLU ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals legalment requerit, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robament de les dades personals facilitades a EQUIP D’INTÈRPRETS SLU.

EQUIP D’INTÈRPRETS SLU no és responsable d’hipotètics danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a EQUIP D’INTÈRPRETS SLU; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el Centre de Processament de Dades, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control d’EQUIP D’INTÈRPRETS SLU. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

 

Enllaços a altres llocs web

Al lloc web www.equipdinterprets.com pot haver-hi enllaços a altres pàgines web. En clicar en un d’aquests enllaços i accedir a un lloc web extern, la visita estarà subjecta a la política de privacitat d’aquell lloc web. Per tant, EQUIP D’INTÈRPRETS SLU quedarà desvinculada de qualsevol tipus de responsabilitat sobre la seva política de privacitat.

 

Com utilitzem les cookies?

El lloc web i les xarxes socials d’EQUIP D’INTÈRPRETS SLU  utilitzen cookies (també conegudes com a galetes) per optimitzar i personalitzar la navegació dins el lloc web. Les cookies són fitxers físics d’informació que s’allotgen al terminal de l’usuari. La informació recollida mitjançant les cookies serveix per facilitar la navegació de l’usuari pel portal i per optimitzar-ne l’experiència de navegació. Les dades recopilades mitjançant les cookies poden ser compartides amb els seus creadors, però en cap cas la informació obtinguda per les cookies serà associada a dades personals ni a dades que puguin identificar a l’usuari.

No obstant això, si l’usuari no desitja que s’instal·lin cookies al seu disc dur, té la possibilitat de configurar el navegador de tal manera que impedeixi la instal·lació d’aquests arxius. Per obtenir més informació, consulta la nostra Política de Cookies https://www.equipdinterprets.com/politica-galletes/.

 

Pot modificar-se la política de privacitat?

Aquesta política de privacitat pot modificar-se. Et recomanem que la revisis periòdicament.

Política de Cookies

Canvis en la Política de Privacitat

El Titular es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.